onsdag 28 augusti 2013

Onsdagstema Upphetsad

Jag blir både glad och förväntansfull, nästan lite upphetsad, när jag ser en riktig långfärdsbuss! Då triggar reslusten igång och jag vill ut i världen och se mig omkring.
Lägligt nog har jag en resa inbokad nästa vecka. Då flyger jag till Dubrovnik i Kroatien för att sedan åka runt i buss och se hur det är i några olika Balkanländer. Men då reser jag i en helt annan buss än den på bilden.

Onsdagstema

16 kommentarer:

 1. Ja att resa är kul och så många upplevelser!

  SvaraRadera
 2. Du får se en hel massa spännande ställen. Tur för oss att du fotobloggar. :) Ha en trevlig resa.

  SvaraRadera
 3. Låter riktigt mysigt ser fram emot en massa fina bilder:-)
  Ha en bra dag;-)

  SvaraRadera
 4. Det skulle jag också bli upphetsad av.

  SvaraRadera
 5. Klart upphetsande! Kroatien och de andra Balkanländer låter kul. Ha en riktigt trevlig resa!

  SvaraRadera
 6. Positiv resefeber :) bra till temat!
  Det låter som en resa jag också skulle kunna bli upphetsad över :D Hoppas du får det minst lika bra som jag inbillar mig att det kan bli!

  SvaraRadera
 7. God tur og hygge deg. :) Buss er kjekt :)
  Ha en fin dag.
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2013/08/28/upphetsad-skrev-birgitta/

  SvaraRadera
 8. Härlig bild! Vad underbart att åka på rundresa i Kroatien. Jag längtar efter att läsa mer om den här på din blogg. Ha en fantastisk resa!

  SvaraRadera
 9. Jag har nog märkt att du gillar att resa :) tror att jag skulle gilla att fara iväg på en lång busstripp, är ju lite flygrädd!

  SvaraRadera
 10. Ja, det har märkts att du gillar att resa! :O)) Läcker buss!

  SvaraRadera
 11. Trodde inget annat heller när det gäller dig ;0) Med alla fina bilder som du delar från världens olika hörn så förstår jag att resa är en passion för dig. Ha det gott!

  SvaraRadera
 12. Vad annars kunde man förvänta hos dig ;-) Ja, att resa är underbart. Ett intressant resmål du ska till och en väldigt passande bild.

  SvaraRadera
 13. Sån blir jag på järnvägsstationer! Drömmer om att kliva på ett tåg och påbörja ett äventyr! Resor är det bästa som finns!

  SvaraRadera
 14. Verkligen upphetsande att få resa ut i världen längtar till det.
  ha en fin torsdag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 15. Härligt och jag förstår att du blir upphetsad av det som väntar. Har varit i Kroatioen som jag numera älskar men inte dit du ska utan i Istrien och vi bodde hos en god vän i en bergsbyn någon mil utanför Pula - härligt, ljuvligt ja bara så underbart.

  SvaraRadera
 16. Sådan blir jag precis som Freja på järnvägsstationer (och flygplatser). Kroatien och Slovenien skulle jag gärna besöka, men nu ser jag fram emot att få njuta av alla dina bilder därifrån först!

  SvaraRadera