söndag 11 augusti 2013

Helgbilden

I dag blev det en biltur till Linköping. Min syster bor där och efter lunchen hos henne  hade jag hoppats kunna gå till Trädgårdsföreningen på en fototur. Där finns oändligt mycket att fotografera så kameran brukar gå varm. Men idag ösregnade det så det var inte alls lockande att gå ut.
Trots att trafiken var ganska tät och det regnade när vi körde hem drömde jag om att susa runt i en läckert röd, sportig bil. Men en sådan har jag inte och kommer heller aldrig att köpa. Men drömma kan man ju alltid.

Marits helgbild

6 kommentarer:

 1. Den drömmen vill man ju blir sann, skulle vilja ha en gammal jänkare att glida fram i under sommarhalvåret;-)
  Ha en skön söndagkväll

  SvaraRadera
 2. Trist när vädret inte är med en, då man tänkt sig att fotografera ... bättre lycka nästa gång :)Bilden på bilen är ju toppen :)

  SvaraRadera
 3. Drömma måste man få göra - ibland blir dom sanna... :-)

  SvaraRadera
 4. Härligt att kunna drömma och vem vet.. kanske drömmen uppfylls ;-) Läcker bild på bilen !!

  SvaraRadera
 5. Den där röda sportbilen, vem vill inte ha den en vacker soligt sommardag? Linköping är ju för mig en mycket välkänd plats då jag arbetat där, pendlat mellan varven men kommer att sluta vid månadsskiftet så i fortsättningen blir det "bara" nöjen och utflykter om jag besöker staden i fortsättningen. Trädgårdsföreningen var jag till en snabbis i sommar, men inte mycket foton då vi bara tog en snabbis.

  Drömmar kan man och just nu önskar jag att en dröm ska gå i uppfyllelse. står som tredje reserv och tror att loppet är kört - tyvärr.

  Ha det gott.

  SvaraRadera
 6. Ja nog är det kul att drömma ibland, en röd sportbild vore härligt att susa runt i!

  SvaraRadera