fredag 30 december 2022

Fem en fredag GOTT SLUT 20222

 

På väg in i det nya året.

1. Vad var det bästa med det här året? Köksrenoveringen blev äntligen av och vi är så nöjda.

2. Vad ser du fram emot med ett nytt år? Hoppas att det sorgliga kriget upphör och att människorna där får drägliga livsvillkor.

3. Gjorde du vad du tänkt under året? Jag hade väl inte så stora planer men kom aldrig iväg på den resa som jag så gärna ville göra. Krig, och annat elände kom i vägen.

4. Hur avslutar du året2022? I lugn och ro. På eftermiddagen blir det Nyårspromenad som anordnas av Nyköpings kommun. Vi promenerar från Stora Torget till Nyköpings Hus där vi får glögg och pepparkakor. Det brukar vara massor av folk men vi är utomhus hela tiden så risken för smittspridning är inte så stor.

5. Vad tar du med dig från 2022 in i 2023? Att det fungerar bra att ta dagen som den kommer och inte stressa upp sig.

GOTT NYTT ÅR!


15 kommentarer:

 1. Trevligt med nyårspromenad. Vi hade inställda pendemi-resor... hoppas att badrumsrenoveringen blir av

  SvaraRadera
 2. Ett gott nytt år önskar jag dig!

  SvaraRadera
 3. Låter som en superbra tanke att ta med sig till 2023. Man har ju märkt de senaste åren att det blir inte som man har tänkt sig, det bara blir.... Så det är lika bra att bara ta det som det kommer och som du säger inte stressa upp sig. Det nya normala är här. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. härligt med nytt kök. bra ide med kommunal promenad! Gott nytt år!

  SvaraRadera
 5. Nyårspromenad låter både trevligt och nyttigt om vädret är hyggligt. Önskar dig en fin nyårshelg!

  SvaraRadera
 6. Vad skönt med köket, att bli nöjd är ju det en vill! Lugn och ro låter som ett väldigt bra avslut på året. Och ta det som det kommer är ju det bästa. Ha en skön nyårshelg!

  SvaraRadera
 7. Ja, tänk så mycket kriget påverkar oss alla i hela Europa. Vi har en gemensam önskan. Låt det ta slut. De flesta vill ju det, förutom några maktgalna krigsherrar...
  Kram och gott nytt år!

  SvaraRadera
 8. Fint med nytt kök, och trevligt med en nyårspromenad. Visst vill vi att kriget ska ta slut. Önskar dej ett Gott slut och ett Gott Nytt år!

  SvaraRadera
 9. Gott Nytt År! Håller med dig. Hoppas det nya året blir ett bättre år.

  SvaraRadera
 10. Det är många som har renoverat sina kök de senaste åren. Alla verkar vara helnöjda - de som fått nya kök i mitt hus alltså. Kul att du också blev nöjd.
  Våra önskningar om ett krigsslut i Ukraina undrar jag om de går i uppfyllelse. Man önskar det ju så innerligen, men...
  Nyårspromenaden var nåt helt nytt för mig. Så kul! Även om jag kan tycka att glögg och pepparkakor mera hör julen till, men ändå;-)

  SvaraRadera
 11. Ja det är verkligen något vi fått acceptera, att vi inte kan styra över allt utan att vi ibland snällt får finna oss i olika situationer. Och vi har ju trots allt det bra här jämfört med många andra. Men vi är rätt bra på att klaga, bortskämda helt enkelt. Jag tyckte denna jul var jobbig för det blev så uppenbart att så många levde i krig och nöd. Det kändes skämmigt att sitta i värmen och äta gott och njuta av livet. Men så kan man ju inte heller tänka...Önskar gott nytt år till dig, vi håller tummarna för att både vi själva och världsläget ska bli bättre

  SvaraRadera
 12. Låter trevligt med en promenad tillsammans med massor av andra människor.
  Det nya året blir som det blir, bra hoppas jag.
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 13. Att renovera sitt kök tar både tid och kostar en massa jobb och pengar, men det är underbart när allt är klart!
  KRAM o GOTT NYTT-Susie

  SvaraRadera
 14. Fred på jord for alle mennesker... vennlighet, interesse, åpenhet for vakre og nyttige ting.
  Vi hadde ingen tur i fjor heller... Jeg tror det var derfor jeg måtte legge inn noen glade bilder fra de siste årene i bloggen min til nyttår.
  Jeg ønsker deg et sunt og godt 2023.
  Mange hilsener til deg fra Viola.

  SvaraRadera
 15. Så trevligt med en gemensam promenad, då får det nya året en finfin start. Hoppas att du kan komma iväg på resan under 2023.

  SvaraRadera