fredag 6 januari 2023

Fem en fredag IN MED DET NYA


 Nu har vi också fått vinter.


1. Vilken är din närmaste nya plan för året 2023? Att komma igång och fotografera igen. Har helt tappat lusten men det är ju egentligen roligt att fota och redigera bilder.

2.Vad är något du vill göra under 2023? Resa, gärna långt bort. Japan vore häftigt att besöka.

3. Vilka tre ledord har du för 2023? Ta dagen som den kommer, inte stressa och hoppas på det bästa.

4. Har julen åkt ut än? Nej men i morgon är det dags.

5. Hur brukar januari kännas för dig? Hoppfull för nu kommer ljuset tillbaka och vi går mot våren.

Veckans ord

13 kommentarer:

 1. Japan står på min önskelista sedan tre år tillbaka. i mars brukar jag skymta ljuset som först. februari släpar jag mig igenom. god fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Japan drömde jag om förr, med räcker att läsa och se dokumentär, stressar inte.

  SvaraRadera
 3. Vi är nog i samma sits, jag har fotograferat väldigt lite de senaste månaderna. Kanske beror det på vädret. Men det är ju roligt att fotografera och redigera bilderna. Men idag tror jag att jag stannar inomhus, det blåser (bra då får vi mycket vindkraft) och snöar och det lockar inte till utomhusaktiviteter. God fortsättning!

  SvaraRadera
 4. Har ingenting bra att fota med, varken mobil eller kamera ger bra resultat längre. Kanske beror på den som är bakom kameran också? Japan låter härligt. Missade ett bröllop där för tre år sedan, p.g.a. pengabrist, och nu har de flyttat till Sverige. Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Jag vill plocka bort julen i helgen. Får se om dottern är redo eller om hon vill att den ska vara uppe ett tag till.

  SvaraRadera
 6. Jag håller helt med dig i allt du svarade utom önskan att resa. Vintern har slagit till ordentligt här. Vi är fullständigt insnöade i byn.
  Ha en trevlig helg och en bra ny vecka!

  SvaraRadera
 7. Långresor blir nog inte av för mig längre, är inte så rask och kry. Jag reser mycket i böckernas värld o sen tar jag gärna en bekväm tur på Hurtigrutten om pengarna räcker. Visst är det skoj att fota, men just nu är det lite trist, det händer inte mycket därute. Trevlig helg

  SvaraRadera
 8. Då är vi tre stycken som vill resa till Japan - du, MrsCalloway och jag. Kul att ha nåt att se fram emot, jobba för och drömma om.
  Du har ju alltid varit en fotobloggare - åtminstone i mina ögon, en väldigt duktig sådan. Så jag hoppas att lusten kommer tillbaka. Vädret just nu bjuder ju inte in till fotojobb precis, men snart är det ju vår så...

  SvaraRadera
 9. Vi tänker rätt lika. Och kan hoppas på det bästa, tillsammans!

  SvaraRadera
 10. Januari är lång, men som du säger, ljuset är på väg tillbaka...man måste se det positivt!

  SvaraRadera
 11. Ledorden låter väldigt bra i mina öron. Hålla på med fotoarbete låter kul, bilderna på bloggen är fina, kanske hittar du ny inspiration. Ha en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
 12. Jag tappar lite lusten för att fota när man samtidigt ska frysa om händerna och har ett schå att bara få upp kameran under alla kläder.
  Jag julpyntade redan första advent, så nu är det snart dags att ta bort allt.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 13. Hoppas också att din lust att fotografera återkommer, för du tar alltid intressanta och lite annorlunda foton. Personliga.

  SvaraRadera