fredag 27 januari 2023

Fem en fredag PAUS


 Här vid Stadsfjärden kopplar jag gärna av en stund.

1. Vad har du just nu för favoritmellis? Någon frukt eller ett kex med ost.

2. Vad gör du för att stänga av, om bara för en stund? Som så många andra, sitter och petar på min mobil.

3. Hur länge kan du fokusera innan du behöver ett brejk? Beror på situationen. Något mellan 30 minuter och ett par timmar.

4. Vad behöver du återuppta? Få fart på min kondition som inte är den bästa.

5.Vad behöver du pausa? Kommer inte på något.


11 kommentarer:

 1. har väldigt dålig kondition just nu. måste åtgärdas. men jag räknar med att det blir lättare när solen skiner. korsord och sudoku är bra som avkoppling

  SvaraRadera
 2. skaplig kondition, rör på mig varje dag

  SvaraRadera
 3. Oj vad jag blev sugen på kex med ost - gärna Stilton eller Gorgonzola!
  KRAM-Susie

  SvaraRadera
 4. Nej, här behövs ingen paus utan motsatsen vore bra. Får liv i bloggen igen. Hoppas vädret blir bättre snart. Då kanske...... Ha en trevlig och solig helg!

  SvaraRadera
 5. Femman svara vi likadant på. Ganska skönt att veta att vi inte vill/behöver pausa någonting:-)
  Sedan tänkte jag inte på att jag gör precis som du - pilla på mobilen, läser tidningar/bloggar. Så tvåan har vi gemensamt:-)
  Min kondis är under all kritik. Jag är medveten om det. Åt andra sidan frågar jag mig varför jag skulle förbättra den. Jag menar jag går ju inte tio kilometer längre så...;-)

  SvaraRadera
 6. Ja "petar" på mobilen gör nog de flesta för att koppla bort annat eller fördriva tiden. Ost o kex, oj nu blev jag sugen. Ha en fin helg

  SvaraRadera
 7. Ja, mobilen har verkligen blivit en nära vän, på gott och ont! När jag vaknar mitt i natten och inte kan somna om, så tar jag gärna till mobilen, suck!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 8. Jag sitter aldrig och scrollar på mobilen, men här hemma sitter jag på tok för länge vid dataskärmen. På bussen sitter ju alla oavsett ålder och glor på sin mobil, själv tycker jag det är rofyllt att kika på passagerarna, glo ut genom fönstret och bara låta tankarna flyga.

  SvaraRadera
 9. Jag är ingen scrollare heller. Använder mobilen enbart till att ringa och sms:a med.

  SvaraRadera
 10. Här har vi lite lika svar. Håller på med mobilen som många gör, allt finns ju på den, använder sällan dator numera. Promenader blir det inte så mycket nu, men rör på mig mycket på jobbet som tur är. Frukt kex och ost är gott! Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 11. Konditionen, ja. Nog längtar man efter vårvärme så att man kan röra sig ute ordentligt utan att spänna helt kroppen i rädsla för att halka? I kombination med favoritmelliset choklad är katastrofen ett faktum ...

  SvaraRadera