fredag 9 september 2022

Fem en fredag RÖD TRÅD


1. Vad har ditt tema för veckan varit? Inget uttalat tema men jag har tagit dagen som den kommer och inte hetsat upp mig över sådant som jag inte kan påverka.

2. Vad avviker du sällan från? Att läsa tidningen till morgonkaffet, det är en bra start på dagen.

3. Vad har du alltid med dig? Nycklar och näsdukar. Mobilen är också ofta med.

4. Vad kommer du ofta tillbaka till? Mitt hem. Är glad och tacksam över hur bra jag bor, lugnt och skönt med fin utsikt över Stadsfjärden.

5.Vad kan du lita på i alla väder? Att min man stöttar mig i alla lägen.

Veckans ord

12 kommentarer:

 1. kan läsa tidningen även lite senare på dagen

  SvaraRadera
 2. morgontidningen, båden den som prasslar och de som inte gör det - känns som viktig. visst är det fint att ha ett hem en kan återvända till. att komma hem efter en resa är helt underbart

  SvaraRadera
 3. Morgonkaffet är det allra viktigaste för mig. Fina pelargoner! På min balkong har solrosorna tagit över som får många små besökare. Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Du får alltså också en papperstidning? På landsbygden där jag bor delas den numera ut med vanliga postutdelningen, alltså kommer den tre på eftermiddagen ...vad är då vitsen. Jag läser tidningen på nätet, har vant mig men i början var det trist. Ha en skön helg

  SvaraRadera
 5. Då har du precis som jag en pärla som man:-)
  Här har vi nästan allt gemensamt, förutom utsikten då. Läser också tidningar till morgonkaffet, men jag läser på mobilen. Ja, nyheterna är ju ungefär desamma på nätet och på pappret..

  SvaraRadera
 6. Har ingen morgontidning (den är inte värd priset) och mobilen glömmer jag ofta bort, men jag återkommer alltid hem. Precis som med tidningen, så lyser en man med sin frånvaro! Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Var rädd om din stöttande man, jag vet - av erfarenhet - att man behöver sådana.....'
  KRAM - Susie

  SvaraRadera
 8. Har ingen morgontidning, men tycker om en mugg te i sängen på morgonen, en lugn och bra start.
  Skön söndag!

  SvaraRadera
 9. Jag startar också alltid dagen med att läsa tidningen. Tycker det är en lagom lugn sysselsättning . Nycklar och mobil är något jag alltid har med mig när jag lämnar huset. Kram

  SvaraRadera
 10. Det låter som en bra taktik, att ta saker och ting som de kommer och inte hetsa upp sig i onödan, jag ska försöka tänka på det under veckan som kommer.

  SvaraRadera
 11. Kul att läsa dina svar! Gillar också mitt hem, dock skulle jag vilja ha lite finare utsikt, men älskar vår lägenhet! Fint svar på sista frågan, och känner samma sak med min man!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 12. Fin man och bra hem, det är inte illa <3

  SvaraRadera