fredag 19 augusti 2022

Fem en fredag SOMMAR 2022

 

Hälsans stig i Nyköping. Här promenerar jag så gott som dagligen.

1. Vilken upptäckt har du gjort i sommar? Att det finns en hel del trevliga caféer som utflyktsmål inte alltför långt bort.  Mysiga Sigridslund i Sparreholm åker jag gärna till fler gånger.

2. Vilket är ditt för i år hittills skönaste sommarminne? När jag kommer ut på Hälsans stig tidigt på morgonen och luften är sval och skön.

3. Vilken är favoritsysselsättningen på sommaren? Sitta i skuggan med en bra bok och kanske också ett korsord.

4. Hur spenderade du sommaren i år? Mest har jag varit hemma och haft kravlösa dagar. Det har varit så varmt att orken inte har räckt till för större aktiviteter.

5. Hur kliver du in i hösten? Har lite olika saker på gång. Ska bland annat renovera köket och det blir spännande.

12 kommentarer:

 1. Spännande med köksrenovering. Ta en morgonpromenad innan världen vaknar och det är svalt är rätt gött alltså.

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om att det är härligt att sitta i skuggan med en bra bok. Här har det inte hänt något speciellt heller i sommar. Tar dagarna som de kommer helt enkelt. Njut av dina promenader vid vattnet och ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Inser när jag läser dina svar att jag löst riktigt många korsord faktiskt. Bra syssla i skuggan!

  SvaraRadera
 4. Kul att du också upptäckt nya caféer i din närhet. Det har jag också gjort. De ska vi "underhålla" även under hösten och vintern, eller hur;-)

  SvaraRadera
 5. sommaren ska vara kravlös. jag har löst både korsord och sudokun. verkligen avkopplande. och jag har läst i skuggan. så härligt!

  SvaraRadera
 6. Jag tror att många av oss svenskar, kanske p.g.a. pandemin, har börjat uppskatta semester i lugn och ro hemmavid. Skönt och stressfritt!

  SvaraRadera
 7. Hälsans stig finns på många platser och alla verkar ligga lika vackert! Min hälsas stig går genom naturreservat som startar nästan vid min ytterdörr med fårhagar och åkrar och grusvägar. Då mår själen bra, när man rör på sig på vackra ställen!

  SvaraRadera
 8. Jag förstår om du håller dig i skuggan, jag är glad att vi inte haft så hemskt varmt lite längre norrut. Kul att hitta nya ställen att fika på!

  SvaraRadera
 9. Låter jätteskönt, vi har gjort samma upptäckt, hemmasemester är inte dumt! Och lite lika med värmen, jag har inte orkat vara så aktiv men det var samtidigt skönt. Nyköping har jag varit i några gånger, härlig bild! Ha det fint!

  SvaraRadera
 10. Det låter som en toppenskön sommar och en spännande höst! Du kan väl ta före- och efter bilder? Eller blir det för privat?

  SvaraRadera
 11. Låter som en underbar sommar, altanhäng är inte helt fel i värmen.
  Att upptäcka vad man har runt sig är inte helt fel, fler borde gör det.
  Trevligt veckoslut!

  SvaraRadera
 12. Vilket mysigt namn på ett café...Sigridslund. Min mor hette Sigrid. Det låter kul med köksrenovering. Kram

  SvaraRadera