måndag 27 augusti 2018

Veckans Ord ANVÄNDBAR

Jag gillar papperskorgar och fotograferar gärna olika varianter. Här är en, i mitt tycke, snygg och praktisk papperskorg med plats för skräp, fimpar och returflaskor. Nu gäller det för oss att använda den och inte skräpa ner på gator och torg.

Veckans ord

18 kommentarer:

 1. Smart avfallskorg.
  Bra med fleire fleire funksjonar i samme korg.
  Flott tolkning.
  Ha ei fin ny veke, den siste i august.

  SvaraRadera
 2. Det är en självklarhet att använda dem! Och den där syns ju hur bra som helst. Bra bidrag till veckans tema!

  SvaraRadera
 3. Om bara ALLA hade vett att använda dem ...

  SvaraRadera
 4. Skräpkorgar är verkligen användningsbara och önskan vore att alla använde sig av dem samt att de tömdes och fanns på fler ställen.

  SvaraRadera
 5. Visst är det bar med papperskorgar och användbara är de. Dock kunde man tycka fler skulle använda dem. Men kanske denna snygging kan kan bidra till det. Suverän tolkning av veckans tema.

  SvaraRadera
 6. Snyggt och den syns också! Obegripligt att folk slänger allt där de går och står. De klarar av att ta med sig fulla förpackningar och flaskor men tomma kan de inte ta med sig igen. Här regnar det hela tiden och därför finns inga bilder hos mig. Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Det var en snygg papperskorg. Det blir mer och mer vanligt att man kan sopsortera i sopkorgarna.

  SvaraRadera
 8. Stilig och användbar papperskorg. Vore bra om folk använde den också istället för att kasta fimpar på marken.
  Ingrid

  SvaraRadera
 9. Verkligen en både snygg och användbar papperskorg! Nu gäller det bara att få folk att använda den!

  SvaraRadera
 10. Det var en ovanlig och snygg papperskorg, jag tycker lejonet liknar det i finska vapnet..
  Här på orten är det flera kvinnor som alltid har med sig en påse när de går ut på hundpromenader, de samlar upp allt skräp som ligger på marken och tar med det hem. Sådant imponerar, en ren miljö är vi ju alla värda

  SvaraRadera
 11. Det var en ovanligt snygg papperskorg och användbar med sina olika funktioner. Jag hoppas att den blir använd så vi slipper lite av allt skräp som människor av någon underlig anledning bara släpper där de står och går.

  SvaraRadera
 12. Heisann, og tidlig skal man lære om det. Allerede i barnehagen får de opplæring, og forhåpentligvis er det kunnskap som settes ut i praksis. Små miljøaktivister er supert! Ha fine sensommerdager ;:OD)

  SvaraRadera
 13. Snygg och funktionell! Hoppas att den används och att man slänger fimpar på rätt ställe så att det inte börjar brinna. Eldsvådor har vi fått nog av i sommar. Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 14. Ja den var fin :-)
  Ha skön helg

  SvaraRadera
 15. Jättesnygg papperskorg, man får lust att kasta något :)

  SvaraRadera
 16. Den är verkligen snygg, har tänkt på det flera gånger när jag varit i Göteborg

  SvaraRadera
 17. Så glad jag blir när någon tänkt till och skapar något snyggt. Det kostar inte så mycket mer än allt fult vi annars får omge oss med, men det betyder så mycket!

  SvaraRadera
 18. Känner igen dem från Göteborg. Mitt barnbarn stannade vid varje tunna för att beskåda lejonet och prata med det. Tog ett bra tag att nå målet,hi,hi!
  Ha det bra!

  SvaraRadera