söndag 5 augusti 2018

Veckans Ord TUNNEL

Jag gillar inte att åka i biltunnlar, känner mig instängd och vill ut så fort som möjligt. Här åker vi via Södra Länken i Stockholm mot Värmdö och jag tycker faktiskt att tunneln känns ganska ok.Här är en tunnel som jag tror en del barn gillar. Den fanns i helgen här i Nyköping när det var jippo på stan. En åkattraktion för de modiga.Veckans ord

14 kommentarer:

 1. Heisann, ja, det hjelper på motstanden med belysning! Tror jeg hadde blitt ganske svimmel om jeg hadde sklidd på tunnelen på tivoliet. Egentlig er jeg ganske svak for den type lekesaker, men tåler det lite! Fine å se på, begge tunnelene ;:OD)

  SvaraRadera
 2. Fint lys i tunnelen, dette gjer kanskje ubehaget lettere....
  Men den siste ville du aldri fått meg til å prøve !!
  Fint tolka ,!
  Klem

  SvaraRadera
 3. Vilken läcker belysning i biltunneln. Den där åkattraktionen skulle nog göra mig rätt illamående är jag rädd. Instängd i den där spiralen skulle jag inte trivas särskilt bra.

  SvaraRadera
 4. Gillar heller inte att åka i tunnlar, men ibland så måste man ju. Fina tunnlar har du fotat! Ha en bra måndag!

  SvaraRadera
 5. Det var snyggt gjort. Förstår att du fick fota det. Tunnlar brukar inte vara snygga precis. Väldigt vackra bilder! Åkattraktionen hade jag inte testat. Är säker på att det hade blivit snurrigt. Ha en trevlig vecka!

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra bilder! Och du har verkligen fångat Södertunneln fint. Vackert blå dessutom.

  SvaraRadera
 7. Vilken otroligt vacker tunnel, även jag skulle säkert glömma mitt obehag, jag vill alltid kunna se himlen. Tack för vackra foton

  SvaraRadera
 8. Läckra tunnlar! Var och en på sitt sätt! Vackert blå och roligt lekfullt! Perfekt till veckans tema och riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 9. Södra länken var ju en läcker tunnel med sin blåa belysning.

  SvaraRadera
 10. Södra Länken är så vacker, det gör mig glad att man satsat på dekoren där. Blått och guld är väldigt läckert tillsammans :-)

  Den andra tunneln gillar jag mer utifrån.

  SvaraRadera
 11. Södra länken är riktigt vacker med sin belysning härliga bilder och tycker att tunneln /rutschkanan är lite läskig att åka i men att barn älskar det ;)

  SvaraRadera
 12. Futuristisk och vacker tunnel! Såna är vi inte bortskämda med här på vischan...Men jag skulle inte vilja bli stående med motorhaveri i en tunnel...

  SvaraRadera
 13. Två väldigt olika tunnlar, snyggt!

  SvaraRadera
 14. Vacker tunnel i Stockholm! Gillar inte långa tunnlar, men korta går bra.

  SvaraRadera