fredag 28 oktober 2022

Fem en fredag PÅ SISTONE

Höstmörkret smyger sig på nu när vi ska ställa om till vintertid.

1. Vad har du lärt dig på sistone? Att försöka svälja en del förtretligheter i stället för att gå och älta dem.

2. På vilket sätt har du nyligen överraskat dig själv? Kommer inte på något speciellt.

3. Vad framöver fyller dig med förväntningar? En liten familjeträff där vi kan sitta i lugn och ro, äta gott och prata mycket.

4. Vad går du runt och tänker på? Barnbarnet som har köpt en lägenhet i Stockholm och var så sprudlande glad när han ringde och berättade.

5. Vad planerade du inte för den här veckan? Att jag skulle gå på födelsedagsuppvaktning. Vi improviserade, tog med en flaska vin och lite blommor från balkongen och fick en trevlig stund hos vår vän.

Veckans ord
 

15 kommentarer:

 1. dumt att älta men så blir det ibland, familjeträff kan vara fint.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du gläder dig åt barnbarnets nya lägenhet, för jag har just fått reda på att mitt yngsta barnbarn och hans fästmö köpt ett hus här i närheten.
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Att gå och älta är inget kul!
  Men kul med familjeträff. liksom barnbarnets lägenhet.
  Skoj med lite födelsedagsöverraskningar.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Härlig nyhet att barnbarnet "blivit med lägenhet", i dessa dyrtider! Förtretligheter är som besk medicin, det blir bättre sen. Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 5. bäst att släppa och inte gå och älta. familjeträffar i lugn och ro är väldigt trevligt. tiden går så fort och vi brukar fråga oss vad vi egentligen har gjort hela tiden

  SvaraRadera
 6. Grattis till barnbarnet som lyckades köpa en lägenhet i Stockholm. Bra tajming, då lägenhetspriserna har gått ned den senaste tiden. Hoppas att kan kommer att stortrivas i sitt nya hem.
  Precis om du har jag alltid en flaska vin i skafferiet - just i fall man blir bjuden till en uppvaktning. Å vin är aldrig fel. Har dock lärt mig (den hårda vägen) att vitt vin går helt bort nu för tiden;-)

  SvaraRadera
 7. Förstår att ditt barnbarn var sprudlande glad. Det är ett stort och dyrt steg i livet. Väldigt klokt att inte ältar. Det tjänar ingenting till utom att man inte mår bra. Familjeträffar är mysiga (för det mesta, ha...ha...) Ha en riktigt trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Vad kul med lägenheten i Stockholm förstår glädjen. Väldigt klokt av dig att inte älta saker. Familjeträff låter trevligt. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 9. Härliga svar! Man får påminna sig själv ibland att man inte ska/får älta saker, för sin egen och andras skull. Det tjänar inte till! Men det är inte så lätt alltid. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 10. Härligt med familjeträff! Att bara få vara bland nära och kära är det allra bästa. Ha det gott!

  SvaraRadera
 11. Kul att nån från den yngre generationen har fått (köpt för dyra penningar förmodligen) lägenhet i Stockholm. Men vi äldre flyttar ju ut så några ska väl få till det.....
  KRAM-Susie

  SvaraRadera
 12. Så roligt för barnbarnet! Spontanbesök är bland det roligaste som finns...helt kravlöst.Kram

  SvaraRadera
 13. Mycket trevlig på gång.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 14. Vad kul med lägenheten! Här budade yngste sonen på en riktig pärla som han dock inte fick. Nu ligger han lågt ett tag i väntan på att börsen vänder uppåt igen.
  Ingen vits att älta där, med andra ord! :-)

  SvaraRadera