måndag 23 november 2020

Veckans Ord VRED


 Jag har varit ute på många bussresor i olika länder men det är bara en enda gång vi har råkat ut för en punktering. Det var i Toscana i Italien, vi hade ätit lunch och skulle vidare till en vinprovning. Då stod vi plötsligt med ett tomt däck och fick vänta en god stund innan de här killarna kom till undsättning. Snabbt som tanken vred de på bultarna och lossade däcket, satte dit reservdäcket och vred fast bultarna igen. Sedan körde vi iväg till vingården och fick en trevlig avslutning på dagen. Ingen av oss busspassagerare var särskilt vred över malören!


Veckans ord

8 kommentarer:

 1. Det var ett svårt ord att tolka. Du fixade det galant igen. Tur att ni hann till vinprovningen ändå och då kan man knappast klaga.
  Ha en trevlig vecka trots allt. Hoppas på bättre väder här. Kameran skulle vilja jobba lite igen. Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 2. Har varit med om en och annan punka på personbilar, men aldrig på en buss. Tänk att du md endast en enda bild täckte flera betydelser av vred. Riktigt bra jobbat där:-)

  SvaraRadera
 3. Du fick med mer än en betydelse. Finurligt! Vinprovning vill man inte missa, så det var tur att killarna fixade det.

  SvaraRadera
 4. Skönt att allt löste sig och att inga resenärer blev vreda. Härlig tolkning där flera betydelser kom med-

  SvaraRadera
 5. Du fick mig att tänka till, men tror inte att jag som 30 år som reseledare över i stort sett hela Europa har var varit med om mer än en punktering. Så jag har inte varit vred så många gånger 😉.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 6. Heisann, godt at det finnes hjelp å få i en sånn situasjon, og et glass vin på toppen av det hele, gjør det litt lettere å takle en stakket stund ;:OD) God adventssøndag!

  SvaraRadera
 7. Skönt när man kan lösa sånt snabbt. Rejäla verktyg.

  SvaraRadera
 8. Karlar som kan sin sak är bra karlar :-)

  SvaraRadera