söndag 12 februari 2017

Helgbilden

Stämningsfullt när månen tittar fram och lyser upp i kvällsmörkret. Annars har det mest varit mulet och grått under helgen.

Marits helgbild

8 kommentarer:

 1. Så fantastiskt vackert! Skuggor, speglingar och månen som ger en underbar färg gör bilden helt enkelt perfekt.
  Ha en trevlig ny vecka!

  SvaraRadera
 2. Vilket spännande foto! Jag reagerade också på månen, nog är det speciellt med fullmånens sken?
  Här var det strålande sol idag!

  SvaraRadera
 3. Väldigt stämningsfullt! Månen ger ett väldigt speciellt ljus som är både magiskt och så vackert! Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 4. Härlig bild med spännande linjer och läckert ljus!

  SvaraRadera
 5. Jättekul bildkomposition och härligt ljus i bilden.

  SvaraRadera
 6. Jag har Autism, Asperger, Utvecklingstörning, psykist ohälsan m.m. Som funktionshinder! För ett par år sedan på vuxen.hab så blev jag diagnosticerd med autismspektrumtillstånd av min psykolog. Som diaganos har autismspektrumtillstånd.

  Söker kontaker med nya människor som är ärliga och seriösa!

  Skriv gärna några rader till mej. Jag är trött på att vara ensam.

  Jag är en kvinna, mamma, fru på 47. Sysselsättning genom kommuns psykatrin. Jag är intresserad av promenera, träna, vara med hundarna, shoppa, mode, resa, fika på stan, bio, djur, inredning, djur och natur m.m. Jag söker efter seriösa, ärliga vänner . Jag är en snäll, omtänksam, glad ,öppen, positiv person som längtar efter vänner att hitta på saker i hop med tex fika på stan gå ut och ta ett glas och vin ihop med eller nåt annat trevligt. Hör gärna av er till mig. Tips på hur man på bästa sätt sprider sin blogg? Jag vill ha tips på hur man sprider sin blogg! Hur gör ni för att folka ska hitta till er? Några smarta knep och tips? Lever med ett flertal diagnoser. Vardagen är inte lätt när man lider av psykisk ohälsa och alla fördomar man stöter på i vardagen gör inte saken lättare. Jag bloggar om psykisk ohälsa för att minska tabun m.m. Jag fick min aspergers diagnos vid vuxen ålder och bloggar nu öppen hjärtat om livet med diagnosen för att samhället ska få mer insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund. Tillläggs handikapp: Autism, utvecklingstörning m.m. Denna blogg handlar om att leva med flera diagnoser samtidigt, och kämpa för att få rätt vård. Samtidigt som man lever ett vanligt liv, pussla mycket med våra hundar och försöker få bort den negativa attityden kring psykisk ohälsa. Detta är en blogg om att inte alltid fungera som samhället begär. Jag har en blogg där jag skriver om diagnoser, psykisk ohälsa och vill lyfta fram min blogg eftersom målet med den är att skapa en gemenskap, öka kunskapen och minska tabun. Min blogg är lättläst eftersom jag själv har uppmärksamhetsproblematik så är det viktigt att text och uppbyggnad den och av bloggen är enkel. Därför har jag valt att vara enkel i mitt språk, inte göra allt för långa inlägg och hålla mig till ämnet. Själv står jag under medicinering. Jag har en önskan om att nå ut till så många som möjligt, om en person upplever ensamheten som mindre påtaglig genom igenkänning från nått jag skriver så har jag lyckats. Men desto fler desto bättre. Att dela erfarenheter med varandra är en viktig del i utveckling. En väldigt ensam människa som ironiskt nog uppskattar att vara social över allt annat. Jag är varken en ensamvarg eller eremit men däremot lever jag mycket riktigt som en. Mycker förtryckt av depression, något jag håller på och kämpar emot och vinner över trots att jag inte kommer längre i jakten. Allt som händer får en att kännas sig värdelös, liten, obetydligt och omöjlig, så om någon kan bevisa motsatsen skulle det vara fantastiskt. Men det kommer väl aldrig att hända? Har insett både ett och annat. Många finns inte för mig, Jag saknar en vän som kan ställa upp för mig och lungnar mig och tröstar mig. De tröstar, lugnar mig och förstår. De kommer med de allra klokaste orden som endast en vän kan säga och det gör mitt hjärta blödigt. Hör gärna av er med synpumkter m.m. Hoppas på svar! Har det så gott!
  Jag postar inläget och hoppas på det bästa.

  Många vänliga hälsningar från Mia.

  Mina bloggar och information:

  http://nouw.com/familjenannorlundan

  http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

  Istagram: Mammatvabarn

  E-mail: happy0@home.se

  På återsende!

  // Mia.

  SvaraRadera
 7. Vilken fin Bild, ett sceniskt ljus som heter duga. Man undrar från vilken film bilden är hämtad.
  Hoppas på sol nu rå!
  /kiki

  SvaraRadera
 8. Verkligen stämningsfullt! Så vackert!

  SvaraRadera