onsdag 6 januari 2016

Onsdagstema Trängsel

Indiska kvinnor på pilgrimsfärd i färgsprakande sarier.

Onsdagstema

9 kommentarer:

 1. Vilken färgsprakande bild! Känner igen det där med trängsel från Bangladesh, ibland fick man nästan känslan av att människorna där hade ett behov av att vara riktigt nära varandra medan vi i Sverige gärna håller avstånden.

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken färgstark skara med kvinnor !! Tycker att de klär sig riktigt vackert och förmodligen är det bekvämt med dessa tygstycken. Tror knappast att de skulle trivas i åtsittande jeans ;-)

  Önskar dig en skön fortsatt onsdag från ett idag lite gråmulet Malta !
  Det blir inga "vanliga" fotoutmaningar för mig på ett tag framöver eftersom jag hoppat på utmaningen 365+1 Foto. Får se hur länge jag hänger med där. Det är roligt men lite tidskrävande. Fortsätter dock att titta in hos dig och några till som jag gärna vill fortsätta att följa i bloggosfären :-)

  SvaraRadera
 3. Ja här var en färggrann skara kvinnor, och jag kan tänka mig att det blir tungt och varmt att gå i dessa plagg någon lägre sträcka, och pilgrimsvandringar brukar vara långa. Strongt gjort av dem, om det nu inte var så att de åkte med bussen som syns i bild.

  SvaraRadera
 4. Aldeles nydeleg bilde !
  Flott fargerik flokk kvinner. !
  Ein kan kjenne glede av å sjå slik fargeprakt.

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara saris! Verkligen färgsprakande!

  SvaraRadera
 6. Mmm, var på indiska delen av en stor asiatisk marknad och jag blev så sugen på att köpa mig en egen saris outfit. Funderar över tanken bakom dessa vackra och färgstarka kläder.
  Kiki

  SvaraRadera
 7. Du har verkligen fått uppleva så mycket under dina resor. Fotona är magiska.

  SvaraRadera
 8. Så himla läcker bild! Vilka färger!!

  SvaraRadera