söndag 24 januari 2016

Helgbilden

Så kom till sist väderomslaget. Efter många soliga men kalla dagar vaknade vi till en riktig gråvädersdag med tö och 2 - 3 plusgrader. Det såg riktigt trist ut men vi gick ändå iväg till änderna med mat. Men inte ville de ha något att äta utan de kurade ihop sig inne i Krokodilkärret. Det var inget annat att göra än hälla ut maten i snön och traskade hem igen över bron. Resten av dagen har vi tillbringat hemma, småpysslat och mest latat oss.

Marits helgbild

12 kommentarer:

 1. Det låter ändå som en rätt skön dag, trots det gråtrista. Lite skönt att det inte är svinkallt utomhus i alla fall. Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. En grå helg blev det, men oj som jag längtat efter mildare dagar! Tänk så mycket valet av färg på en bro kan betyda - rött är vackert under alla årstider och borde användas betydligt oftare!

  SvaraRadera
 3. Kanskje godt å ha ei roleg helg av og til.
  Her er det snøfrie vegar og varmegrader.
  Ha ei fin ny veke.

  SvaraRadera
 4. Låter skönt att småpyssla hemma. Men visst är det trist med töväder. Må så gott!!

  SvaraRadera
 5. Ah, lite skillnad är det där du finns och där jag finns. I skrivande stund har vi - 19 grader men det är betydligt mindre än - 35. Jag är så glad åt att den strängs kylan vi haft har dämpats lite.

  SvaraRadera
 6. Förstår att fåglarna bara ville kura ihop. Det är väl det man själv helst också gör nu? Väldigt fint med bron som lyser upp

  SvaraRadera
 7. Vilken fin bild, mysigt här nu när kylan är borta.
  Får mindre och mindre tid över för datorn mycket
  som ska skötas om.
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 8. Nej inget höjdarljus denna helg precis. Positivt dock att änderna verkar vara mätta och nöjda.
  /Kiki

  SvaraRadera
 9. Ja nu kommer trådasket tillbaka. Inte kul alls för det var faktiskt skönare när det var kallt trots allt. Vinter skall vara lite kyla. Jag har full förståelse för änderna att de kurade ihop sig för det gör även jag när det är gråväder med dis även om det är plusgrader. En bro med fin färg som lyser upp.

  SvaraRadera
 10. Ja, usch så tråkigt vädret har varit i helgen. Bara blött och grått!

  SvaraRadera
 11. Av det gråa syns ingenting på din fina bild men tydlig frånvaro av sol ;-)

  SvaraRadera