söndag 23 augusti 2015

Helgbilden

I morse vid 9-tiden lämnade Saga Lejon hamnen här i Nyköping för en dagstur ut i skärgården. Det hade varit bra mycket trevligare att vara med ombord än att stå på stranden och fotografera. Det har varit en jobbig helg, mitt program har varit onödigt tajt men nu är det söndag kväll och jag är glad över allt jag har hunnit med.

Marits helgbild

14 kommentarer:

 1. Vilken mysig bild, ja en båttur är ju inte helt fel.
  Efter en hektisk vecka har jag haft en lugn
  helg det har varit riktigt mysigt:-)
  Tandläkaren är inte roligt att gå till dyrt och ont gör
  det också, själv måste jag nog gå och ta bort tandsten.
  Ha en lugn och skön kväll:-)

  SvaraRadera
 2. Drömma sig bort en stund kan man göra med den här bilden. En tur med den här hade suttit finfint. En fin veckan önskar jag dig.

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att du har haft en lugn kväll efter din hektiska dag. En båtresa i det fina vädret vore trevligt jag hoppas du har möjlighet att följa med någon dag,

  SvaraRadera
 4. Det ser ut som du haft det lugnt när du fotade i alla fall, lugn och harmoni i bilden :)

  SvaraRadera
 5. En väldigt fin sommarbild har du tagit! Jag hoppas din kväll är lugn och skön och att veckan som ligger framför inte är allt för tuff så du inte sliter ut dig efter en hektisk helg.

  SvaraRadera
 6. En varm och stilla stämning i din bild men undrar så vad du haft för dig i helgen som gör att du önskar dig bort. Hoppas du mår bra.
  /kiki

  SvaraRadera
 7. For et nydelig bilde. Ser at helgen din har vært like fin som min :)

  SvaraRadera
 8. Jättefin bild du fick! Hoppas att du får en lugnare vecka!

  SvaraRadera
 9. En riktigt harmonisk och vacker bild !!! Låter härligt med en dagstur i skärgåden speciellt när vädret tillåter. Synd att du inte kunde följa !!! Hoppas att du nu kan koppla av efter en stressig helg. Ibland kan det bli lite för mycket.
  Ha det så bra du bara kan och jag önskar dig en skön vecka med många avkopplande inslag !!

  SvaraRadera
 10. Ibland kan man planera in lite för mycket. Finns ju inte obegränsat med timmar på en helg. Men du har säkert gjort massa roligt du kan tänka tillbaka på nu. Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 11. När jag först tittade på bilden såg det ut som att båten hade kraftig slagsida, så jag fick titta lite extra. Det var nog bara min astigmatism och min ständiga katastrofberedskap som spelade mig ett spratt med den annars så vackert somriga bilden.

  SvaraRadera
 12. Även under stressiga dagar finns det ögonblick för att fota :) skönt det!
  Vackert väder till all din stress - och välförtjänt vila nu, hoppas jag!

  SvaraRadera
 13. Med Saga Leijon har jag rest Stockholm-Nyköping, en underbar resa som kallas svenska hurtigruten. Buss tillbaka till Stockholm på kvällen. man kan också bo på hotell i Nyköping och fortsätta med båten till Västervik nästa dag, det vill jag göra en annan sommar. Så, lite reklam blev det där!

  SvaraRadera
 14. Synns på långa vägar att det är en fin tur. Ser fram emot bilder från däck där du står och fotograferar en annan gång då :) Härlig bild!

  SvaraRadera