onsdag 8 juli 2015

Onsdagstema Gourmet

Gåslever, något för finsmakaren? Själv är jag inte så förtjust, tycker det är alldeles för fett.

Onsdagstema

7 kommentarer:

  1. Har faktiskt aldrig smakat och har inte tänkt göra det heller, har sett ett reportage hur man behandlar fåglarna...

    SvaraRadera
  2. Gåslever, ja kanske gott, men rent djurplågeri!

    SvaraRadera
  3. Smaken är verkligen som baken, det känns som att oftast de sakerna som är lite svåra att tycka om vid första provsmakningen är det som anses var lite finare. Är inte heller så förtjust i det.

    Ha en fantastisk dag

    SvaraRadera
  4. Flott bilde.
    Er det ein restaurant som har berre Foie Gras på menyen skal tru ?
    Då blir der ikkje folksomt, for dette er kostbare saker.
    Eg har smakt det, men veit ikkje om det var så spesielt godt...

    SvaraRadera
  5. Har spist, men synes det er overdrevent mye hausset opp. Men de har sikkert gåselever de.
    Ha en fin dag.
    Mormor

    http://www.starbear.no/mormor/2015/07/08/onsdagstema-gourmet-kanskje/

    SvaraRadera
  6. Trodde man förbjöd det pga djurplågeri
    men så blev det kanske inte, skylten var fin i alla fall.
    Här har det regnat hela dagen, inte så kul
    Hoppade onsdag men har gjort torsdagstema.
    Ha en skön kväll;-)

    SvaraRadera
  7. Nog är det gott, men djurbehandlingen ger en förskräcklig bismak. Inget som avnjuts ofta, nej tack!
    Snygg skylt!

    SvaraRadera