söndag 5 juli 2015

Helgbilden

Äntligen fick vi en riktig högsommarhelg med sol och värme! Värmen var kanske i häftigaste laget men där jag bor vid Stadsfjärden blåser det en del så värmen har inte varit något bekymmer.

Som vanligt tog vi en fotorunda. Det låg oväntat många båtar kvar i småbåtshamnen. Till sjöss borde det väl annars vara svalt och skönt. Kanske ägarna har tröttnat och rest utomlands eftersom värmen lät vänta på sig

Trots värmen var det inte alla som längtade efter svalka utan en och annan soldyrkare passade på att njuta i solgasset. Undrar hur länge han höll ut.

Marits helgbild

14 kommentarer:

 1. Härliga sommarbilder, jag är inte någon fan av värme
  längre och mina två gamla damer vill inte gå ut i hettan
  vilket inte är så kul.
  Låter skönt med en lugn helg.
  Nu ska det svalna av så livet kanske återgår till det
  normala.
  Ha en skön kväll:-)

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga foton från din helg!
  Önskar att lite av värmen hade fått dra sig norrut till oss också.
  Här var det kallt och regnigt i helgen. Men vad gör väl det - njuta
  kan man göra av annat... :-)

  SvaraRadera
 3. Imponerande hur en del klarar av att ligga och gassa i solen - själv är jag glad att man inte behöver, och att man t.o.m. slipper ;) om man vill!
  Fina bilder!

  SvaraRadera
 4. Finfint med en fotohelg. Jo du värmen är pressande. Dock var jag vid havet i söder och det var skönt för det fläktade ljuvligt. Perfekt foto med grafittin.

  SvaraRadera
 5. Ser riktigt härligt ut, gillar graffiti-väggen med "Summer", för det har det ju verkligen varit i några dagar nu. Värmen har varit okej, eftersom man vet att det skulle vara tillfälligt, det är värre när det kommer långa perioder som förra sommaren. Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 6. Ser ut att vara varmt och faktiskt "hett" i överkant. Vi häruppe har bara haft det skönt, i helgen. Lagom varmt, lagom med sol och faktiskt lagom med mygg också.

  SvaraRadera
 7. Ser ut att vara varmt och faktiskt "hett" i överkant. Vi häruppe har bara haft det skönt, i helgen. Lagom varmt, lagom med sol och faktiskt lagom med mygg också.

  SvaraRadera
 8. Det har varit underbart varmt och skönt i helgen, och visst är det härligt att se soldyrkare på gräsmattorna både här och där! :)

  SvaraRadera
 9. Svettigt värre i helgen. Tur man bor vid kusten med Öresunds härliga bad inom räckhåll!

  SvaraRadera
 10. Godt med sol og varme.
  Det vare så kort at me klare nokre timar med sol,
  No er regnet på plass igjen her..
  God ny veke til deg.

  SvaraRadera
 11. Det var verkligen en härlig helg, värmen blev nästan lite övermäktig men ändå underbar!

  SvaraRadera
 12. Ja vilken fantastisk helg vi haft! Äntligen sommar! Helt rätt av dig att det gäller att njuta här och nu! Just nu njuter jag av dina fina bilder!

  SvaraRadera
 13. Skönt att sommarvärmen dök upp. Gillar sista bilden, så ska sommaren intas.
  /Kiki

  SvaraRadera
 14. Det är jättekonstigt att komma hem till värmen och försöka förstå att ni inte haft det så hela tiden när vi varit bortresta. Men igår hörde jag Tove Janssons Höstvisa på radion och idag är ju vädret som det är, så idag kan jag nog ana ändå ...
  Härliga sommarbilder, hoppas du/vi får möjlighet att knäppa många fler liknande när det här lågtrycket dragit bort!

  SvaraRadera