fredag 15 november 2013

Veckans fönster Ömsint
En kär vän, kameran, kan man väl inte betrakta med annat än kärlek och ömsinthet. Kvinnan gick omkring i Dubrovnik och fotograferade det mesta som kom i hennes väg. Det syntes att hon gillade sin kamera!

Susannes foton

15 kommentarer:

 1. Åh men du vilken underbar bild..absolut är hon glad i kameran. Det är vi ju oxå..det är ju nästan kriminellt att åka någonstans överhuvudtaget utan kamera :D

  Dubrovnik..vilken stad..ljuset..gränderna..lovely.

  SvaraRadera
 2. Verkligen en fin bild, och en annorlunda tolkning på ömsint. Som jag "misshandlar" mina kameror, skulle de säkert önska sig vara i sådana här ömsinta händer!

  SvaraRadera
 3. Så fin bild... och visst är kameran i en ömsint kvinnas hand :)

  SvaraRadera
 4. Tokälskar din bild! Varför? Tja förutom solljuset och stenväggen och skuggan och hatten och värmen och känslan och... så är det en underbar balans i hela kompositionen.

  SvaraRadera
 5. Damen med hatten...så fint foto!

  SvaraRadera
 6. Vi är fler som hyser varma känslor för våra små kameror!

  SvaraRadera
 7. Ja vi som använder våra kameror flitigt vet ju hur kära de är, så även för kvinnan på bilden. Gillar hennes hatt ;0) Hoppas vinprovningen smakade bra.

  SvaraRadera
 8. ÅH vad härligt! Denna tolkning gillar jag massor och bilden är jättefin! Nä, kameran och själva fotograferingen är absolut en ömsinthet! :)

  SvaraRadera
 9. Kameran har nog blivit varje mans/kvinnas bästa vän! Överallt ser man folk som fotograferar. Fin tolkning och jättefin bild.

  SvaraRadera
 10. Hehe, jodå, en annorlunda tolkning, men vacker med den fina hatten som fångar uppmärksamheten.

  SvaraRadera
 11. Och jag gillar hennes hatt! Jag har alltid hatt för att skydda mig mot solen, den hatten skulle jag gärna ha!

  SvaraRadera
 12. Fin bild. Undrar vem som ska få se alla bilderna sedan.

  SvaraRadera
 13. Fin bild, och jag gillar också hennes tjusiga hatt!

  SvaraRadera
 14. Ja nu fotograferar snart alla - även små barn går omkring och "klickar fast" allt ;-)

  SvaraRadera
 15. Det var en fin bild! Det är skojigt att fota fotografer. Är lite sen med kommentarer, men de kommer. Har njutit av att vara med i olika teman denna helg. Hann ju inte innan. Sen nästa år då jag blir ledig kanske jag väljer något mer att Fototriss, Fönster o Ordlös lördag. Ha det gott och tack för alla fina kommentarer hos mig!

  SvaraRadera