torsdag 28 november 2013

Fredagstema #7

När jag gick runt i hamnområdet i Hongkong stötte jag på ett filmteam i full aktion. Spännande tänkte jag, nu får jag äntligen se en filminspelning. Men icke, det visade sig vara en grupp naturtrogna statyer som var väl så intressanta att beskåda. Här ser vi förutom fotograf och regissör ett par livs levande turister som kunde tänka sig en filmkarriär.

Fredagstema

10 kommentarer:

 1. Den va häftig, underbara skulpturer

  SvaraRadera
 2. Ha ha så kul - folk är så kreativa i sitt konstskapande :)
  Jag älskar sånt!
  http://foto.rudenius.se/?p=1733

  SvaraRadera
 3. Vad roligt och så snygga de är. De känns verkligen retro i sina positioner med kameran och struten. Häftigt! Ha det gott :0)

  SvaraRadera
 4. Riktigt snygga skulpturer! Detta gillar jag massor och vilken extra krydda med turisterna som står perfekt placerade!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Det var snyggt och lite annorlunda;-)
  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 6. Det här gillar jag ! Skulle själv ha blivit mer glad än besviken över att det var skulpturer och inte en filminspelning. Här kan man ju hämningslöst fota figurerna ur flera vinklar och dessutom gå väldigt nära ;-) Läcker bild med den stora stadens siluett i bakgrunden.

  SvaraRadera
 7. Läcker bild, sàg inte först att det var skulpturer!

  SvaraRadera
 8. Mäktiga och fascinerande Hongkong - glad att jag varit där två gånger, men då fanns inte dessa fantastiska skulpturer där. Googlade och såg att det finns många fler där.

  SvaraRadera
 9. Oj - det var häftigt! Kan tänka mig att många funderar på vad som är verklighet och vad som är fantastiskt naturtrogna skulpturer!!

  SvaraRadera
 10. Besvikelsen bör inte ha varit alltför tung att bära, statyerna är ju jättefina! Kul bild med paret till höger, snyggt fotad av dig. :) Tack för välkomsthälsningen! Semestern var välbehövlig och underbar på alla sätt och nu känns det roligt att vara hemma igen. Och i bloggvärlden. Önskar dig också en trevlig helg! :)

  SvaraRadera