torsdag 15 november 2012

Tema fredag - rutigt

Utefter vägen till en safaripark i Tanzania stannade vi till vid en shop och tittade bland annat på de här rutiga tygerna. Liknande tyger används av massajerna i området så det var lite spännande. Nej, vi köpte ingenting men det fanns väldigt stort sortiment av olika prylar.

Sinneskatten

13 kommentarer:

 1. Men ooo jag hade absolut köpt tyger där! Antar att det fanns många fler än dessa så det hade nog varit litet svårt att välja. :-)

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygg variation på rutigt. Ha de gott i helgen.

  SvaraRadera
 3. Men så udda det känns med det "vanliga" rutiga tyget och så de exotiska mönstren på maskerna bakom! Klar kontrast! Och fina rutor!

  SvaraRadera
 4. Fina tyger men jag är nog mer intresserad av alla prylar därbakom. Ser spännande ut. Trots att de inte är rutiga ;-)

  SvaraRadera
 5. Fin bild och perfekt för temat!

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Här var det färgglada rutor;-)bra bild till temat.
  Jepp dom gillar att åka bil;-)

  SvaraRadera
 7. Så fina tygerna ser ut! Massajerna verkar väldigt spännande, de ser ju så stolta ut i alla bilder man ser. Måste varit en underbar resa!

  SvaraRadera
 8. Jag fick samma känsla som Anni av din bild, tygerna ser så vanligt svenska ut och blir en rolig kontrast mot de afrikanska maskerna bakom. Jättebra bild till temat!

  SvaraRadera
 9. Varma, glada, färger som nästan kliver ut fotot! Snyggt!

  SvaraRadera
 10. Tänkte också på kontrasten mot maskerna och blev lite förvånad över så små mönster. Har en bild i huvudet av stora färgsprakande saker, typ de bruna som syns i bakgrunden... tänk vad enkelspårig man är. Klart de kan ha smårutigt också! :)

  SvaraRadera
 11. Spännande foto!!!
  Rutor i massor ...

  SvaraRadera