måndag 14 februari 2022

Ukens Ord Hage / Veckans Ord TRÄDGÅRD

 

Jag har ingen egen trädgård längre så jag visar några bilder från  Blonsterträdgården Keukenhof i Holland i stället. Jag var där i april 2019 och det var en otrolig anläggning med massor av växter. Här kommer några bilder utan kommentarer, titta och njut.


9 kommentarer:

 1. Åh for en opplevelse det må ha vært å kunne gå rundt der. Dit må jeg en gang i livet. Jeg har vært i Amsterdam en gang for mange år siden, men reisefølget var ikke interessert i noen hageutflukter.

  SvaraRadera
 2. Det är en trädgård som verkligen gör skäl för namnet.

  SvaraRadera
 3. WOW! Har hört talas om Keukenhof, men aldrig varit där. Tusen tack för att du delar med dig av blomsterprakten. Älskar "jeanskrukan". Så coolt. Även Delft-skulpturen är riktigt läcker. Perfekta bilder till temat:-)

  SvaraRadera
 4. Härligt!Underbara, vackra bilder. Nu längtar man verkligen efter våren och färger. Har ingen trädgård längre heller men får fota hos grannar i byn. Ha en trevlig vecka!

  SvaraRadera
 5. Oh, vad roligt att se.
  Har varit där minste 30 gånger som reseledare, troligen fler, men det var ett tag sedan jag reste dit.
  Har sett tre Floriaden genom åren. Såg att det var Floriaden i år.
  Tack för bilderna som ger mig minnen!

  SvaraRadera
 6. Vackert! Så roligt att nu komma tillbaka hit via dig och dina vackra bilder. Jag har besökt Keukenhof för ett antal år sedan och det är minnesvärt. Så vackra planteringar och arrangemang.
  Nu längtar jag än mer efter den fina tid som komma ska.

  SvaraRadera
 7. Fina bilder, vilken ordning dom måste ha en arme av ogräsbekämpare.

  SvaraRadera
 8. Åh! Keukenhof är så fint. Skulle kunna gå där igen och igen.

  SvaraRadera
 9. Men toppen! Vi skulle åkt dit i april 2020, men då stängde Nederländerna sina gränser. Nu är det tänkt att vi ska dit denna vår istället, så jag tar tacksamt emot de tips och råd du kan tänkas ha!

  SvaraRadera