måndag 5 juli 2021

Veckans Ord BÄDDA

 

Tala om att vara inbäddad i grönska! En mycket gammal gräsbevuxen isländsk stuga är omgjord till ett litet kapell. Två äldre bröder ville på så sätt hedra en tredje broder när han dog.
Nu är det flera år sedan jag var på besök här så jag vet inte om kapellet finns kvar men det var en rörande berättelse.

11 kommentarer:

 1. Det var häftigt. Aldrig sett något liknande. Det hade jag gärna sett inifrån. Kan tänka mig att den berättelsen är känslosam. Fint!
  Ha en trevlig ny vecka!

  SvaraRadera
 2. Har nog aldrig sett ett sådant hus/kapell. Idén är ju strålande och berättelsen intressant, absolut inte något man hör/ser varje dag precis.

  SvaraRadera
 3. Vilken spännande historia. Skulle vara kul att få sett hur det såg ut där inne.

  SvaraRadera
 4. Rörande och väldigt vackert. Jag har aldrig sett något liknande men hoppas stugan är kvar i det inbäddade skick det en gång var. En jättefin tolkning av veckans temaord.

  SvaraRadera
 5. Heisann, et flott minne synes jeg, noe utenom det vanlige også! Ikke så mange aktive bloggere om dagen. Jeg er for det meste opptatt med andre sysler sommerstid!. Ønsker deg gode sommerdager ;:OD)

  SvaraRadera
 6. Noen klipper plenen, mens andre klipper taket...

  SvaraRadera
 7. Vilket annorlunda hus och fantastisk historia bakom.
  Ha det skönt!

  SvaraRadera
 8. Kul hus, ingen mening att måla om, bara att vattna gödsla och klippa :)

  SvaraRadera
 9. Vilket fint sätt att hedra sin bror. Jag antar att även andra fick besöka kapellet och att det inte enbart var för dem själva? Om du gick in, minns du hur det såg ut där inne?

  SvaraRadera