måndag 3 maj 2021

Veckans Ord POSTA

 

Det här lite udda kortet postades i Nordkoreas huvudstad Pyongyang för att vidarebefordras till min brevlåda i Nyköping. Det gick på några få dagar så här är det inte tal om snigelpost. Jag tycker det är kraft och glädje i bilden men jag måste erkänna att jag inte har en aning om innehållet i texten. Hoppas det inte är något opassande.. 

Veckans ord

11 kommentarer:

 1. Heisann, kan det være litt propaganda i teksten, virker sånn på illustrasjonen, men det passerer, godt posta innlegg!

  SvaraRadera
 2. Vilken läcker propagandabild.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Det var snabba ryck, om kortet bara tog några få dagar att komma fram till dig i Nyköping. Helt otippat skulle jag säga. Ett väldigt udda bidrag till temat, men rätt så typiskt för Nordkorea ändå tycker jag.

  PS. Gissar att texten är propaganda för militären. DS.

  SvaraRadera
 4. Det hade jag inte trott att det går så fort ändå från Nordkorea. Oavsett vad budskapet är så ser vi bara två grupper som verkar förenas. Alltså något positivt.
  Ha en trevlig ny vecka och var rädd om dig!

  SvaraRadera
 5. Testar nu för fjärde gången att kommentera. Det vill sig inte.

  SvaraRadera
 6. Nu så. Tur att jag är envis. Lyckades alltså inte kommentera från länken InLInkz men härifrån går det bra.
  Spännande och intressant tolkning.
  Stort att ha varit i Nordkorea. Vi var flera gånger på väg över gränsen under åren vi bodde i Peking men se det gick inte vägen. Vi var ju inte direkt i grupp.
  Kortets text är nog någon form av militär propaganda och kraft och glädje visar det helt klart.
  Intressant att det kom fram så snabbt.
  Och jag kan tänka mig att effektiviteten kan vara stor.

  SvaraRadera
 7. Glada vi till arbetet gå, osv... Säkert mycket passande på plats!

  SvaraRadera
 8. Men så himla kul att få ett sånt unikt kort! Verkligen udda och ett udda bidrag, gillas skarpt! Två grupper som tycks välkomna varandra men var och varför...jag blir så nyfiken.
  Nyfiken även på om jag ska lyckas fixa en kommentar hos dig ikväll, misslyckades länge igår kväll. Men som sagt; skam den som ger sig.

  SvaraRadera
 9. Ok, jag kan uppenbarligen kommentera som anonym llh men inte längre som Lena https://llhertz.wordpress.com/ vilket gick utmärkt förra veckan. Nåväl, teknik är inte min starka sida :)

  SvaraRadera
 10. Ha ha, säkert är det propaganda :)

  SvaraRadera
 11. Så spännande, både att det kom fram och att det dessutom gick så fort! Klämkäck bild till ett inte lika klämkäckt budskap, gissar jag. Skulle onekligen vilja veta vad det står!

  SvaraRadera