måndag 31 augusti 2020

Veckans Ord TANKA

I veckan som gick fick jag för mig att kolla vad det kostar att tanka bilen. Jag var inte medveten om att det var så dyrt.! Det är alltså inte jag som fyller på bränsle i vår bil, min man vet säkert hur mycket han får betala när han tankar.

Veckans ord

12 kommentarer:

 1. ... och 95:an ligger nog över 14 kronor just nu. Bor i en by utan kollektivtrafik. Då vet man :D
  Ha en bra september. Vi får tänka positivt och hoppas att allt blir bättre.

  SvaraRadera
 2. Dyrt, men har ändå gått ner mot förut när det låg på över 15. Vansinnigt att det ska vara så dyrt att transportera sig. Hoppas du haft en fin sommar! Kram

  SvaraRadera
 3. Å då har bensinpriset ändå gått ned med tre kronor sedan coronakrisen började. Nej, det är långt ifrån billigt att tanka. Tänker ofta på människor som bor i delar av Sverige där avstånden är långa och där man måste ha en bil, där ingen kollektivtrafik finns. Det blir en dyr post i budgeten varje månad.

  SvaraRadera
 4. Tanka-r int längre men har många minnen från tankande tiden; en gång slog flammor upp då jag låste upp tanklocket - orsak: klädseln på bilsätena var statiska...
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 5. För egen del har jag ingen koll på bebsinpriserna numer eftersom vi inte har någon bil. Men tack för infon. Men visst är det dyrt.

  SvaraRadera
 6. Ja, det var inte länge man kunde glädja sig åt ett lågt bensinpris.

  SvaraRadera
 7. Det känns verkligen i plånboken när man tankar och ändå så är bensinen mycket billigare nu än för ett år sedan då den kostade flera kronor mer.

  SvaraRadera
 8. Lika bra att inte titta på priset, bara tanka. Måste ju ha bilen som jag bor.

  SvaraRadera
 9. Bensinpriset är inte mycket att bry sig om i dessa tider. Det är ju nästan det enda sättet vi kan resa på nu! Och jag som skulle resa runt i Pakistan just nu... Undrar när vi kan ge oss iväg. Ha det så bra ändå!

  SvaraRadera
 10. Intressant för mig utanför Sverige att se vad bensinen kostar där. Här i UK har den gått ner i pris under Coronatiden eftersom vi varit i lockdown och inte varit tillåtna att resa, så ingen har behövt tanka.
  Önskar dig en skön söndag!

  SvaraRadera
 11. Det är en sak vad det kostar att fylla tanken, en annan hur länge tanken räcker. Nog kan man få bensinen att räcka rätt länge med rätt körteknik och snål bil. Men visst är det dyrare än i många andra länder.
  Mest undrar jag vad björnen har med bränslet att göra? Är det en isbjörn som vill påminna om att biltrafiken bidrar till att hans värld försvinner? ;-)

  SvaraRadera
 12. Usch ja, det rinner bort pengar ur dom där pumparna :)

  SvaraRadera