måndag 20 april 2020

Veckans Ord STICKA

Nog kan man säga att det nya coronaviruset sticker ut. Det har på kort tid blivit en riktig kändis i många länder. Det är ute på världsturné och ställer till med en massa elände under sin framfart. Konsekvenserna av pandemin vet vi ingenting om, det är bara att hoppas att det inte blir ett alltför utdraget förlopp.
Min bild kommer från graffitiväggen i Nyköpings hamn. Den fanns där några få dagar i den gångna veckan. Bilden blev ganska kortlivad och det tycker jag det verkliga coronaviruset också ska bli.

Veckans ord

13 kommentarer:

 1. Gillar monstret har samma tänder som Svante:-)
  Här skiner solen och det är riktigt varmt och skönt.
  Vi som inte jobbar och lever i skogsbrynet märker inte
  mycket av eländet så länge vi inte tittar på nyheterna.
  Ha en skön vecka:-)

  SvaraRadera
 2. Det var ju väldigt passande. Håller helt med dig. Viruset sticker inte bara ut utan får sticka härifrån.
  Ha en trevlig vecka och var rädd om dig!

  SvaraRadera
 3. Snacka om perfekt tajming till temat:-) Synd att konstverket, som faktiskt är riktigt bra blev kortlivat. Undrar varför...
  För om man ser ritningar/illustrationer av viruseländet, så är det faktiskt riktigt vackert. Men det är väl som med blommor - det vackraste blommorna är giftiga.

  SvaraRadera
 4. Ah, det var en häftig målning av Corona och tur att du han ta bilden innan den försvann från väggen. Ja, visst vill vi att Corona ska bli kortlivad.

  SvaraRadera
 5. Häftig målning på det värdskända viruset fast det var nog skönt att den försvann. Det räcker att höra om corona överallt och vi hoppas verkligen att den försvinner snart.

  SvaraRadera
 6. Usch ja, ett riktigt monster! Håller med dig om att denna epidemi måste bli kortlivad. Sköt om dig, så att du får hålla dig frisk.
  Hälsningar
  Birgitta

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig tolkning! Perfekt! Och färgglad!Passar verkligen in på veckans temaord.

  SvaraRadera
 8. Han ser ju ganska rolig och oförarglig ut där på väggen. Tyvärr inte lika rolig och oförarglig i verkligheten. Läskigt att vi är så hårt drabbade i Sörmland. Har ni klarat er? Jag hade en konstig influensa med typiska Corona-symptom tidigt i mars, så trodde inte det kunde vara Corona då. Men jag hoppas ändå det var det så jag slipper nu. Läskigt att det är så många som blir så svårt sjuka och många som dör. Mina föräldrar går promenader men annars håller de sig isolerade. Jag handlar åt dem. Men vi handlar bara var tredje vecka för att slippa ge sig ut i affärerna så ofta. Ta hand om er!

  SvaraRadera
 9. Det var et hemskt monster och visst är coronan ett monster, men vi behöver kanske inte påminnas om det, även om den är färgglad.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 10. Ja, det där sticker kanske en del i ögat! Fast jag tycker den var kul, bra gjord.

  SvaraRadera
 11. Ha ha, det ser lite elakt ut.

  SvaraRadera