måndag 2 mars 2020

Veckans Ord PUMPASom bilägare får man då och då åka till bensinstationen, eller pumpen som en del säger, för att pumpa över drivmedel till bensintanken. Man kan ju samtidigt passa på att kolla lufttrycket i däcken och vid behov pumpa upp dem lite. Den här "pumpen" ligger nära vårt hem  så vi brukar åka  hit.


Veckans ord
12 kommentarer:

 1. Ha..ha.. där fick du till det! Riktigt kul och jag gillar bilden med dimman som bakgrund. Snyggt! Ha en fortsatt trevlig vecka. Har vi tur kommer våren tillbaka.

  SvaraRadera
 2. Perfekt! Vi har också börjat använda Ingo sedan CirkleK började med förskottsbetalning. Man blir glad av Ingos färgglada pumpar tycker jag, dessutom har bensinstationen ett roligt namn som påminner om boxaren:-)

  SvaraRadera
 3. Haha, inte tänkte jag på den pumpen, som är ack så nödvändig i tillvaron. I synnerhet för oss som bor på landet med långt till allting. Där ficka du en poäng!
  Ingrid

  SvaraRadera
 4. Fin och färgglad tolkning av ordet pumpa!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Heisann, heldigvis er dette en saga blott for vår familie til høsten. Ny elektrisk bil er bestilt, men når den kommer vet vi ikke. Snart er vel all handel gått i stå pga et virus.
  Bra tolking ;:OD)

  SvaraRadera
 7. Härlig och färgglad tolkning av veckan ord. Och drivmedel är ack så nödvändigt.

  SvaraRadera
 8. Apropå ingenting och bensinpumpar, pumpade man bensinen manuellt förut? Jo, man gjorde det va? Som en vev man drog fram och tillbaka ...?

  Snyggt foto!

  SvaraRadera
 9. Hoppas allt såg bra ut i måndags, höll i
  alla fall tummarna.
  Ingo, älskar deras reklam med mannen utan
  lokalsinne så lik mej.
  Bloggar senare i veckan.
  Ha det bra:-)

  SvaraRadera
 10. Tjusigt foto med en färgglad mack.

  SvaraRadera
 11. Roligare att pumpa däck, för det är billigare :)

  SvaraRadera
 12. I det vädret gjorde sig ju mackens färger väldigt bra.
  Tack för att du undrar över mitt knä, det är betydligt bättre men inte bra. Gillar inte när jag bär tungt, så jag borde väl bli av med några onödiga kilon :-P

  SvaraRadera