onsdag 25 juli 2018

Veckans Ord ÖNSKAR

Nu längtar jag efter en rejäl regnskur. I dag var morgonpromenaden nästan plågsam, det var alldeles för varmt och luften var torr och dammig. Men något regn finns visst inte i sikte de närmaste dagarna. Bilden är tagen på midsommarafton när jag satt och fikade i hamnen och inte alls ville ha något regn. Då kom det en ordentlig störtskur och det är en sådan jag önskar i dag.

Veckans ord

13 kommentarer:

 1. Jag instämmer också i din önskan om regn. Alldeles för varmt för mig. Och i Stockholmstrakten tror jag knappast det regnat sedan i början av juni. Kanske kommer det regn på lördag. Vi håller tummarna.

  SvaraRadera
 2. Precis! Det är det enda man tänker på nuförtiden. Väldigt fin bild!
  Ha det så gott det går i värmen!

  SvaraRadera
 3. Heisann, et veldig stort, felles ønske... kanskje alle vil få ønsket sitt oppfylt snart. Det kommer regn i morra ;:OD)

  SvaraRadera
 4. Fint og nødvendig ønske.
  Takk for gode ord til innlegget mitt.
  Klem

  SvaraRadera
 5. Tror många med dej önskar samma��

  SvaraRadera
 6. Ja, här får också gärna komma regn nu.

  SvaraRadera
 7. Det svenska ordet lagom, det önskar jag vad gäller vädret. Måste det vara extrem vargavinter och ökensommar? Vad är det för fel på det man är van vid, vanlig svensk sommar med regn och mygg och lite sol och vintrar med några köldknäppar

  SvaraRadera
 8. Ja, vi är många som önskar samma sak just nu!

  SvaraRadera
 9. 3mm var det i regnmätaren igår då vi kom hem efter två dagar borta. (Om nu inte grannen vattnat i det) Idag ser himlen ut till att kunna bjuda på både åska och regn och det står helt still ute och är klibbigt, jag hoppas inte på åska MEN regn för att byta lite luft och kyla ner huset, eller bastun som vi bor i just nu. Kram

  SvaraRadera
 10. Jag har samma önskan som du. Idag har det äntligen kommit en rejäl åskskur - önskar att det blir mer regn under nästa vecka. Det behövs massor av mer regn för att naturen ska vakna till liv igen.
  Ingrid

  SvaraRadera
 11. Ja midsommar var ett sorgligt kapitel.

  SvaraRadera
 12. Natt till söndag fick vi en redig regnskur här - åh, så välkommet! Eller en temperatursänkning på tio grader ... Undrar om någon kommer att klaga på "svensk sommar" efter denna?

  SvaraRadera