söndag 6 mars 2016

Helgbilden

Det känns lite surt när strykjärnet tackar för sig och lägger av precis när man kommer hem från en resa och har med sig en massa smutstvätt. Alltså bar det iväg till närmaste stormarknad och där blev jag blixtförälskad! Ett svart strykjärn med röd sladd, det passade mig som hand i handske. Gillar just den färgkombinationen. Tala om impulsköp men nu står strykjärnet i vårt köksfönster och lyser upp tillvaron.

Marits helgbild

12 kommentarer:

 1. Det var verkligen läckert;-)
  Skönt att ni är på banan igen tar väl
  lite tid att ställa om förstår jag.
  En grå tråkig helg här med.
  Ha en skön kväll;-)

  SvaraRadera
 2. Skikkeleg flott strykejern.
  Fint stilleben :)

  Ynskjer deg ei fin ny veke.

  SvaraRadera
 3. Ja det var riktigt snyggt och många äro strykjärnen vi kvinns har slitit ut genom åren. Det och en elvisp behöver jag nytt. Men svart rött det var hur snyggt som helst och kanske jag kan få tag på ett sånt med.Välkommen hem hoppas på lite bilder från din resa framöver.

  SvaraRadera
 4. Surt när sånt går sönder men det nya strykjärnet är riktigt snyggt! Förstår att du blev förälskad i det :) Ha en skön kväll du med. Ska kolla Mästarnas mästare nu :)

  SvaraRadera
 5. Haha, hoppas att det är bra också!
  Nej då, jag skulle aldrig falla för ett strykjärn bara för att det är blått. Neeeehej då! ;-)

  SvaraRadera
 6. Olika vad man tycker lyser upp ��

  SvaraRadera
 7. Annorlunda stilleben med fina färger.

  SvaraRadera
 8. Där pryder järnet sin plats.
  Vilken härlig färgkpmbo!!

  SvaraRadera
 9. Det är verkligen ett snyggt strykjärn, jag förstår varför du valde just det. Jag tror jag hade valt samma för jag gillar också dessa färger.

  SvaraRadera
 10. Kul att hushållsmsakiner av idag har ägnats lite extra tid och design för färgsättning som gör en glad. Hoppas de håller funktionsmässigt också.
  Snyggt och annorlunda stilleben,
  /Kiki

  SvaraRadera
 11. Vilket läckert strykjärn med sina tuffa färger. Kanske kan det medföra att det inte längre känns så himla trist att stryka ;-) Fint med tulpanerna i fönstret också. Nu är det väl ändå vår på gång hos dig !
  Ha en skön vecka :-)

  SvaraRadera
 12. Ja, det strykjärnet skulle kanske kunna få mig att stryka litet oftare :) Jag gillar också den färgkombinationen. Det blev ett fint stilleben i fönstret med tulpanerna. Här har vi tulpanfrossa för att få någon form av vårkänsla, jag köper ett nytt knippe så fort de gamla tappat sina kronblad.

  SvaraRadera