söndag 17 maj 2015

Helgbilden

Äntligen har det blivit lite mer aktivitet på graffitiväggen efter de senaste veckornas gråväder med blåst och kyla. I går på förmiddagen var flera konstnärer på plats och det ska bli spännande att se vad de har åstadkommit. Det får vänta till i morgon, i dag är det riktigt ruggigt väder och lusten att gå ut är obefintlig.

Helgbilden

14 kommentarer:

 1. Jag kan inte annat än hålla med dig. Snålblåst och det är inte kul alls. Själv har jag fått lite gjort i helgen speciellt i fredags när det var som finast. Färggrant och snyggt med graffiti.

  SvaraRadera
 2. Sån konst piggar upp den tråkigaste stadsmiljö! Må så gott! /Lotta

  SvaraRadera
 3. Graffittiväggen är verkligen kul att titta till ibland......jag tycker en del av konstnärerna är fantastiskt duktiga!
  Du har så rätt....idag har man verkligen inte haft någon lust att gå ut!

  SvaraRadera
 4. Snyggt!
  Ja vädret är inte det bästa nu...

  SvaraRadera
 5. Härligt att ni har er graffiti-vägg kvar, det livar upp och är bra förde som vill måla. Hos oss ville inte kommunen förlänga bygglovet för väggen och den fick rivas...

  SvaraRadera
 6. Kul med duktiga grafittikonstnärer, de livar upp stadsmiljön.

  SvaraRadera
 7. Härlig färgkaskad - kul med duktiga grafittikonstärer!

  SvaraRadera
 8. Skön färgglad ensam vägg.
  Jag trotsade oviljan att gå ut, och tog mig en kvällspromenad, till min glädje kändes det uppfriskande.
  /kiki

  SvaraRadera
 9. Syns de er flinke som kan gjøre slikt! -Margit-

  SvaraRadera
 10. Så klickade jag på länken och kom in till dig och SPLASH! möttes jag av härligt mycket färg :) det kan man inte annat än gilla!
  Önskar dig en fin n y vecka!

  SvaraRadera
 11. Så härligt att ha tillgång till plats att utöva fin konst. Graffitti är snyggt när det är "på riktigt". Tags kan man vara utan men fram för mer konst på trista platser!

  SvaraRadera
 12. Vilken härlig färgklick !! Färg har verkligen betydelse när det är grått och trist ute och här har de då inte sparat på de starka. Hoppas vädret "därhemma" bättrar sig. Här hade vi visserligen regn och bara 19 grader i morse men nu börjar det bli varmt.
  Ha en skön vecka !!

  SvaraRadera
 13. Hehe, inte utan att jag funderar över hur det fotot blivit om du gått ut i söndagens spöregn! Ser fram emot att få se fortsättningen!

  SvaraRadera