tisdag 28 oktober 2014

TisdagsTema Ofärdigt

Det finns en del kvar att göra innan taket är färdigrenoverat. Mannen som arbetar där uppe har ingen som helst säkerhetsutrustning bortsett från hjälmen på huvudet. Det är bara att hoppas att han inte faller ner.

Tisdagstema

13 kommentarer:

 1. Här gäller det att vara stadig på foten!

  SvaraRadera
 2. Ja det är verkligen skillnad på säkerhet i olika länder, här i Sverige skulle något liknande aldrig vara tillåtet. Exotisk och spännande bild samtidigt. Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Ja det är nog ofärdigt! Hoppas det blir färdigt utan skador!

  SvaraRadera
 4. Märkligt nog så brukar det gå bra!

  SvaraRadera
 5. Så där gjorde jag förr! Nu kryper jag!

  SvaraRadera
 6. Kräver en viss sorts färdighet att klara av ofärdigheter som denna. Jag får faktiskt lite magknip och hoppas att olyckan håller sig borta.

  SvaraRadera
 7. Nej det där med säkerhetstänk verkar bar existera här uppe på våra nordliga breddgrader. Fin bild och hoppas det gick bra för honom!

  SvaraRadera
 8. Han tycker förmodligen själv att han är välskyddad då han bär hjälm, hoppas han inte ramlar omkull och trillar ner för då är risken stor att han blir ofärdig för gott...

  SvaraRadera
 9. Ser lite vådligt ut, själv skulle jag inte våga mig upp!

  SvaraRadera
 10. Det varierar verkligen vilken säkerhetsutrustning som anses lämplig. Fint fångat och hoppas han har bra balans där uppe på taket!

  SvaraRadera
 11. Ohh, jag blir nervös av sådana bilder! Det värsta jag sett i den här vägen är en firma som jobbade på ett hus precis bredvid mitt kontor, först byggde de en ställning och sen rev, för en firma som skulle fixa taket på en femvåningars byggnad. Kanonbra att ha ställbing, men de som byggde och rev sprang runt på den ofärdiga ställningen, när inga räcken fanns, och de hade varken linor eller hjälmar... Vi vågade inte titta ut genom fönstren och kontaktade företaget för att påpeka det riskabla, men ingen ändring skedde. Bara ren tur att det gick bra!

  SvaraRadera
 12. Oops, man kan bara hoppas att han hann bli färdig innan det var "färdigt med honom". Jag får också magknip av såna här bilder, fast det är värre live.

  SvaraRadera