fredag 18 juli 2014

Ordlös lördag Utsmyckning


16 kommentarer:

 1. Elegant herre med snygg utsmyckning på hatten!

  SvaraRadera
 2. Snyggt och annorlunda band på hatten.

  SvaraRadera
 3. Snyggt så det förslår. Han blir lätt att hitta igen i folkmängden. :)

  SvaraRadera
 4. Så fint han hade smyckat ut sig! :)

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Snygg hatt, skulle faktiskt vilja ha en sådan själv.

  SvaraRadera
 6. Det är bandet på hatten som gör det. :)

  SvaraRadera
 7. Bandet på halmhatten får mig att tänka på gondoljärerna i Venedig.
  Kanske har han tröttnat på turisterna som ska åka runt på kanalerna och flytt upp hit till oss, garanterat gondolfritt. :-)

  SvaraRadera
 8. Stilig hatt! Jag ska rota fram en sån hatt ur mina gömmor, sonen vill så gärna ha en!

  SvaraRadera
 9. Tjusigt, jag gillar män i hatt, tycker att det är elegant, men helst en lite finare då kanske, inte en av halm :-) Ha en fortsatt skön helg!

  Den tatuerade killen på min bild är min bästa väninnas bror, tog bilden på väninnans bröllop. Han jobbar som tatuerare...

  SvaraRadera
 10. "UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza." Unicef, Sverige.
  Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig - palestinierna.
  Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
  Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
  Tack!
  http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

  SvaraRadera
 11. Det blev en tjusig hatt, tänk att lite färg kan göra så mycket. La in i sista minuten, men bättre sent än aldrig kanske. Ha en fin vecka i hettan!

  SvaraRadera