fredag 4 oktober 2013

Veckans fönster Valfritt

Mitt bussfönster tittade jag ut genom dagligen när jag reste runt i några olika Balkanländer. Här är jag i Montenegro, på väg från Kosovo ner till den vackra Kotorbukten. Vägarna är tuffa, branta och slingrande, men landskapet är bitvis oändligt vackert.

Susannes foton

19 kommentarer:

 1. Meeeen så vackert..jag smälter. Så härligt det är att få följa med på din semester.

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackert...men vilka stup! Det är bara hoppas att vägräcken och murar är i bra skick.

  SvaraRadera
 3. Det var vackert, väldigt vackert! Får se så mycket spännande, har inte rest på länge, men tidigare, då är alla bilder DIA, har fått en scanner, så när tiden kommer då jag både resa igen och scanna in!

  SvaraRadera
 4. Läckert! Ett resefönster med fantastisk utsikt!

  SvaraRadera
 5. En utsikt man inte tackar nej till, vilken upplevelse även om det kittlar lite i magen med tanke på stupen. Ha en jättefin helg!

  SvaraRadera
 6. Spännande landskap!
  Ännu outforskat för min del...

  SvaraRadera
 7. Wow, vilken hissnande utsikt !! En fantastisk fin bild. Här skulle jag gärna åka men de slingande vägarna och de djupa stupen skulle nog få mig att bita lite på naglarna ;-)

  SvaraRadera
 8. Branta, slingrande vägar upp i bergen känner jag väl till bl a här i Andalusien. Men ack så vackert det är - precis som i din tjusiga bild! Och ibland får man känslan - ska det verkligen gå - men hittills OK!

  SvaraRadera
 9. Branta, slingrande vägar upp i bergen känner jag väl till bl a här i Andalusien. Men ack så vackert det är - precis som i din tjusiga bild! Och ibland får man känslan - ska det verkligen gå - men hittills OK!

  SvaraRadera
 10. Montenegro vill jag gärna åka till, men det där med branta stup och dåliga räcken avskräcker det hela en del - är ju förskräckligt höjdrädd.

  SvaraRadera
 11. Vilken fantastisk utsikt. Måste vara ett nöje att bara få vara passagerare och njuta av det.

  SvaraRadera
 12. Vilken otroligt vacker utsikt! Hisnande vackert!

  SvaraRadera
 13. Vackert landskap! Skönt att slippa köra själv och kunna koncentrera sig på vyerna istället. Montenegro verkar väldigt lockande för mig också.

  SvaraRadera
 14. A room with a view som det väl heter på nysvenska = engelska. :-)

  SvaraRadera
 15. Att åka buss längs de vägarna med sådan utsikt måste ha varit fantastiskt fint - fast kanske också en smula oroligt. För jag antar att stupen också är många.

  SvaraRadera
 16. Vilken fantastisk utsikt! Kan vara lite pirrigt förstås att åka där (som Susanne är inne på) men efter att ha åkt på Dödens väg i Bolivia känns det ändå överkomligt.

  SvaraRadera
 17. Men du har ju varit på så många vackra platser att det måste vara fullproppat i ditt sinne för skönhet! Det där påminner lite om Norge, hade du inte sagt något hade jag trott att det var där!

  SvaraRadera
 18. Så vackert så! Måste vara en sagolik upplevelse att åka runt sådär :)

  SvaraRadera