onsdag 12 juni 2013

Onsdagstema Ungdomshyllning

Lycka till alla ni barn och ungdomar som brinner för er idrott och lägger ner tid och energi på träning och tävlingar! Hoppas ni blir framgångsrika och att era drömmar går i uppfyllelse!

Onsdagstema

9 kommentarer:

 1. Det är jättekul att se att barn och ungdomar i dag fortfarande gillar sport och att röra på sig, trots datorns revolution de senaste åren. Kanske ser vi nästa Zlatan på bilden? Fint fångat!

  SvaraRadera
 2. Flott bilde. Ungdom som "rører på seg":
  God onsdag :)
  Mormor

  SvaraRadera
 3. Snygg bild, perfekt för dagens tema! Gillar extra mycket att du tagit bilden genom nätet!

  SvaraRadera
 4. Man får hoppas att de når så långt de vill i sitt idrottande. Vem vet, det finns nog fler Foppa och Zlatan därute. :) Fint foto till temat.
  Ha en fin onsdag.

  SvaraRadera
 5. Ja idrotten är viktig för de unga. Det är trevligt om de fortsätter när de blir tonåringar. Tyvärr la min son av när det kom tjejer med i bilden. Är man tjejtjusare så är man:-)

  SvaraRadera
 6. Det här är en jättebra bild tycker jag, önska jag kunde säga varför. Något med liv, rörelse, perspektiv, ungar och sol kanske ;)

  SvaraRadera
 7. Härlig bild på sprudlande ungar.

  SvaraRadera
 8. Båda mina söner spelade både fotboll och hockey. Periodvis också tennis och äldste sonen var med i judo- och karategrupper. Jag måste säga att jag vet inte om de hade drömmar precis om en framtid som "proffs". Jag tror att barn är så att de har roligt för stunden, just då i det deltar i, kanske är de bättre på att njuta i ögonblicket än vi vuxna kan. Kanske är det därför det är sådan glädje i det de gör om inte vi föräldrar lägger på något krav att man "ska bli något". Detta hände bl.a. i ishockeygruppen - att föräldrar "pushade på" sina barn och resultatet blev att barnen i fråga tappade lusten för de kände säkert att de inte "dög" såsom de presterade.

  SvaraRadera
 9. Herlig levende bilde :) Håper keeperen sto godt imot :D

  SvaraRadera