söndag 27 januari 2013

Helgbilden

Sista söndagen i januari. Det är några minusgrader, blåsigt, grått och disigt. En och annan snöflinga yr i luften. Tar ändå en liten runda med kameran längs Stadsfjärden, men det är inte många som har vågat sig ut. Inte ens änderna syns till. En småbarnsfamilj har skridskor med sig så det blir nog en liten åktur på  den upplogade isbanan. Skyndar mig hem, in i värmen, för att se på konståkningen på TV.

Marits helgbild

9 kommentarer:

 1. En helg som lockade till inomhus aktiviteter som bokläsning ;)

  SvaraRadera
 2. Vilka framgångar för Sverige i konståkningen! Jättekul :)
  Fint vinterlandskap du visar!
  http://fotochip.wordpress.com/2013/01/27/on-the-other-side/

  SvaraRadera
 3. Idag söndag har jag också hållit mig inne hela dagen. Du har verkligen lyckats fånga det tråkiga gråa vädret, men snön ser vit och fin ut.

  SvaraRadera
 4. Många som var ute och vädrade lungorna i helgen!
  Jag satt och jobbade hela helgen och kameran ligger och tynger i sin väska.

  SvaraRadera
 5. Det är ju så tråkigt med det där gråa vintervädret, mycket trevligare med inomhusaktiviteter då... själv har jag varit på dop!

  SvaraRadera
 6. Burr, burr! Bilden är så härlig - ja inte p g a att den visar vintern precis så eländig som den är - utan för dessa två färgklickar som syns: den rosa hjälmen och den röde rycksäcken.

  SvaraRadera
 7. Blygrå himmel. Inte lockar den grå dagern till längre utomhusvistelse, din bild av ögonblicket säger allt! Själv pulade jag med fotoåret 2012 inomhus :)

  SvaraRadera
 8. Jag har många barndoms minne när jag åkte skridskor utomhus. Mina barn föredrog ishallen framför utomhusbana. Då det var lättare att åka på isen som var slätare. Numera när barnen är stora och alla vill hellre vara inomhus och mysa.

  SvaraRadera