tisdag 17 februari 2015

TisdagsTema Evenemang

SN-bollen är en fotbollscup för barn och ungdom som drar stor publik och är en riktig folkfest. Matcherna är förstås viktigast men det finns också scenframträdanden och en del lekattraktioner för de yngre barnen. Många familjer har picknick i gröngräset och det är roligt att gå runt och delta i folklivet.
Cupen spelas på Rosvalla Idrottsplats i Nyköping och arrangeras av vår lokaltidning, Södermanlands Nyheter.

Tisdagstema

10 kommentarer:

 1. Härligt med full fart sommar och sol;-)
  Snart börjar lökarna vakna i rabatterna synd bara att jag
  inte kommer ihåg vad och framför allt var jag satte dom;-)
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 2. Ja vad populär den har blivit! Så roligt för barn i alla åldrar. Härlig bild med all social samvaro. Igår när jag körde på Brandholmsvägen i Nyköping tänkte jag förstås på dig :)

  SvaraRadera
 3. Det ser ut att vara något för alla.

  SvaraRadera
 4. Kul för barnen att få delta i sådana stora cuper! Hoppas alla är välkomna i lagen, oavsett hur skickliga de är, åtminstone när det gäller de minsta barnen.
  Du undrade lite om Kuba, och jag tycker absolut att det är värt att åka dit. Faktiskt en av våra bästa resor. Det beror ju förstås lite med vilka man åker. Nu åkte vi med vår dotter med man och våra bästa vänner som vi ofta åker ihop med så vi hade roligt hela tiden. Mycket intressant och vackert. Kubanerna är verkligen välkomnande och glada. Vi anlitade Lamatours (www.lamatours.se) men det går nog att åka själv också. Hotellen var personliga och bra, bortsett från att vattnet i duschen tog slut då och då men passade man på att duscha när det fanns vatten så ... Om jag kunde spanska så skulle jag nog åka utan resebyrå och boka in på privata hem, det verkade väldigt mysigt. Nu tog vi ett utflyktspaket också och allt fungerade perfekt och vi fick se rätt mycket av landet utöver Havanna under våra två veckor där.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Det ger mig en längtan till sommaren att se det gröna gräset...

  SvaraRadera
 6. Kjekt med slike evenemanger, betyr nok mye for de unge fotballspillerne.
  Er det noe i likhet med Norway cup i Oslo? Eller er det kun for nasjonale klubber?
  Ha en fin dag.
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2015/02/17/evenemang-a-ja/

  SvaraRadera
 7. En fotbollsturnering för barn och ungdomar är väl bland de allra bästa evenemang man kan tänka sig!

  SvaraRadera
 8. Fel avsändare på förra kommentaren!

  SvaraRadera
 9. Det är så härligt att se småkillar spelar fotboll! Det är mest lek och så finns det andra saker i bland att göra under matchen

  SvaraRadera