söndag 15 februari 2015

Helgbilden

Nu i helgen har jag kollat igenom mina bilder från Vietnam och Kambodja. Jag är lite besviken för det är en salig blandning av bra och dåliga bilder. Kanske kan en tur in i redigeringsprogrammet rädda en del men många får jag sortera bort.
Här upplevde vi det som rena helgfriden när vi stakades fram i några av Mekongdeltats kanaler. Det var lummigt, grönt och framför allt en underbar tystnad. Det gällde att sitta lugnt i båten för den var både rank och obekväm och ett dopp i Mekongfloden lockade inte.

Helgbilden

16 kommentarer:

 1. DU har säkert en mängd bra foton! Rensa inte för hårt - redigeringsprogram kan göra mycket :)
  Gillar det här foto!

  SvaraRadera
 2. Ser mysigt ut men förstår att ett dopp inte lockade.
  Ja du tur man har redigeringsprogram till kameran
  blir bra när man får fixa ljus och skärpa;-)
  Ha en skön kväll, ses på tisdag i temat;-)

  SvaraRadera
 3. Wow det ser ljuvligt ut och den här bilden är det absolut inget fel på. Däremot hade jag nog inte doppat mig där inte.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker bilden är fin! Det ser ut att vara rena rama djungeln och under ytan på floden döljer det sej nog en hel del.......tur att ni inte trillade i!
  Ha en skön fortsättning på kvällen!

  SvaraRadera
 5. Det ser verkligen exotiskt och härligt ut på bilden och du kommer säkert att uppskatta de flesta bilder du tagit så småningom. Kasta inte för mycket då är det risk att du ångrar dif.

  SvaraRadera
 6. Det är det som är fördelen med digitalkameran, att man fota massor och rensa bort sedan. Tänker tillbaks då mitt fotointresse började, hur det nu kom sig egentligen, då man framkallade en fotorulle med antingen 24 eller 36 bilder...

  SvaraRadera
 7. Trevlig helgsysselsättning att titta på bilder!

  SvaraRadera
 8. Vilken ljuvlig resa ni har varit på och bilden är suverän. Det är oftast så (åtminstone för mig) att en hel del bilder inte är helt okej men som tur är finns de där som blev bra och ger en goda minnen. Ha du också en fin fortsatt söndagskväll.

  Tack för din kommentar och visst är det bra att försöka leva i nuet.

  SvaraRadera
 9. Vilken resa!! En härlig bild!! Elisabeth

  SvaraRadera
 10. Det ser väldigt fridfullt ut, tyst och lugnt. Inga farliga djur som kunde attackera?

  SvaraRadera
 11. Det där ser ju superläckert ut. Nej förstår att du inte var sugen på att bada där.
  /Kiki

  SvaraRadera
 12. Det är roligt att fotografera - inte lika roligt att sortera och göra grundredigeringar, och många får kasseras. Vi får se en "fridfull" bild och tystnaden kan hjärnan tänka om ögonen sluts.

  SvaraRadera
 13. Vacker och lugn helgbild, men ett dopp verkar verkligen inte lockande!

  SvaraRadera
 14. Så vackert och stillsamt det ser ut!

  SvaraRadera
 15. Har läst ikapp lite nu när jag inte hunnit med bloggvärlden sista veckan. Många fina bilder och extra roligt med alla bilder från er resa. Bara krokodilerna som fattas på denna bild! När man fotar har man ibland lite för bråttom och bara knäpper och knäpper. Vill hinna fota så många bilder som möjligt för då tänker man att i alla fall någon blir bra. Man borde nog ta det lite lugnare från början. Så är det i alla fall för mig.
  Din fototriss är helt underbar, älskar fotot på Pippi Långstrump :)

  SvaraRadera
 16. Det ser riktigt lugnt ut, att sitta still är nog som sagt viktigt. Spännande att färdas på floden i den exotiska miljön, naturen skiljer sig ju en del från den vi har här hemma.

  Visst är det bra att man numera kan åka hem och redigera sina bilder, på så sätt är dagen digitala tid riktigt toppen :-)

  Jag har tagit en bloggpaus, har inte riktigt inspiration just nu.

  SvaraRadera